När vi skaffade hemstädning

Nu vill jag lista fördelarna jag sett sedan vi valde att skaffa hemstädning hemma. Detta har utlovats i ett par veckor, vilket vissa av er är helt på det klara med. Ni vet dock hur det är, livspusslet kommer emellan och man ska få till saker och bla, bla, bla. Jag hör hur jag låter så nu kör vi. Hemstädning alltså. Här har ni fördelarna:

Frigörandet av tid. Detta nämner förstås alla som en viktig fördel med hemstädning. Jag hade hört det många gånger innan vi fick tummen ur och bokade själva. Jag hade dock ingen aning om hur otroligt sant det faktiskt skulle vara. Hemstädning har erbjudit ett helt nytt liv till mig och min familj. Den tid vi hade för varandra gick på många sätt ut på att städa hemmet. Det var ohållbart. Tre barn och två vuxna som konstant springer bakom och städar. Städar undan gosedjur, leksaker, bilar, dockor, spel, pussel, ja precis allt. När vi skaffade hemstädning förändrades detta. Vi kunde ta det lugnare. Vi visste att vi snart skulle få professionell och oerhört uppskattad hjälp.

Denna aspekt, frigörandet av tid, har förstås ett antal underordnade fördelar när det kommer till hemstädning. Förutom att man kan ”chilla” mer hemma så kan man också ägna sig åt roliga saker. Jag har nog inte sett så många lekplatser i hela mitt liv som efter att vi skaffat hemstädning. Utflykterna avlöste varandra. Om det inte var lekparker så var det promenader i skogen, lek vid stranden eller annat. Det slog mig först när vi skaffat hemstädning hur mycket jag saknat att ha dessa delar i livet.

Träning är en annan aspekt som följer i kölvattnet av hemstädning. Eller ja, inte träning i sig kanske, men möjligheten att ägna sig åt den. Detta blev en stor förändring i mitt liv sedan vi anlitat hemstädning och nu kan jag titulera mig mästare på padel. Har ni förresten testat att göra det någon gång? Det är fenomenalt. Förutom padeln så försöker jag springa ca 3 gånger i veckan och gå på promenader minst lika många gånger.

Är det någon av er som har hemstädning? Dela gärna med er av era tankar och funderingar. Jag är väldigt nyfiken på att veta om fler delar min uppfattning. Skriv i kommentarsfältet så ser jag till att besvara dem inom kort.

Ta hand om er till dess och var snälla mot varandra!