Gåva: LED ramp

Det var en bra födelsedag. Ni är nämligen många som frågat mig om detta. Många har visat stor nyfikenhet om hur det gick och vad jag var mest nöjd med. Jag tänkte därför att jag skulle dela med mig av just vad jag tyckte var bäst och vad jag bär med mig från den fina dagen. Mycket fokus kommer att ligga på min storebror som köpte en helt ny LED ramp till mig.

Varför just detta?

För att förstå just hur speciell den här situationen är så ska man veta att min bror är en av de minst bilintresserade människorna i galaxen. Det är otroligt vad lite intresse han har för detta. Han vet att jag har stort intresse men han är själv helt ointresserad. Hans presenter brukar därför mer ha prägel av hans intressen än av mina. Nu köpte han alltså en LED ramp till mig. Och det var inte vilken som helst heller, för den delen. Den LED ramp som han köpte var alltså en av marknadens absolut hetaste.

Jag vet att han inte på något sätt är gjord av pengar. Nej, han har det lite knapert ibland, vilket man kan förstå givet branschen han arbetar inom. Nu dök han alltså upp till min födelsedag med en sprillans ny LED ramp.

Ibland kan jag känna att jag inte visar min bror tillräckligt mycket uppskattning. Jag menar inte bara nu efter att jag fått LED rampen utan även tidigare. Bara för att vi två är fundamentalt olika när det kommer till intressen så har det liksom alltid funnits en vallgrav mellan oss. Det är olyckligt men det har liksom alltid funnits där. Den här gesten, att köpa en LED ramp trots hans oerhörda ointresse för bilar, är väldigt fint.

Ja, sedan var jag förstås väldigt nöjd med LED rampen som sådan. Herregud vad den passade till min bil, precis som jag väntat mig på förhand. Jag och min kompis Malin gick ut och monterade den direkt. Sedan kunde vi inte undvika att ta ett varv i området. Tyvärr var det inte riktigt mörkt än så LED rampen fick inte glänsa på det sätt den hade kunnat göra. Vi var helt enkelt tvungna att ta en sväng efter någon timme igen. Då bjöd vi med brorsan och jag insåg då att det var första gången någonsin som han åkte med i min bil.

Vi ska bli bättre på att umgås, särskilt nu när han varit så snäll och köpt en LED ramp till mig. Hoppas att han håller med!

Han är förresten tokig i fotboll och fyller år om en månad. Vad ska jag köpa till honom? Tips mottages!