Lite om byggnadsställningar i Västerås

Hur var det nu? Ni var ganska intresserade av att veta mer om mitt förflutna, eller hur? Jag är förstås ironisk när jag ställer frågan. Det finns, ursäkta uttrycket, ett jävligt stort intresse för de texter i vilka jag berättar om mig själv. Jag berättade förra veckan att jag varit verksam inom byggnadsställningar i Västerås och ringarna på vattnet har gjort sig påminda.

Jag tänkte nu att jag skulle ägna detta väldigt udda och oväntade ämne ytterligare utrymme. Det trodde ni inte när ni vaknade i morse, att ni skulle få läsa en text som handlar o byggnadsställningar i Västerås. Så blir det i alla fall nu.

Någon frågade mig om jag stod på byggnadsställningar när Steam i Västerås byggdes. Där kan jag verkligen med stolthet säga Ja. Jag stod på byggnadsställningarna till jättebygget i Västerås och kände mig därför otroligt cool emellanåt. Det var trots allt extremt högt, och stackars jag som är höjdrädd.

Kanske undrar några av er hur fan jag kan vara så dum att jag jobbar med byggnadsställningar i Västerås om jag är höjdrädd. Det är en rimlig sak att tänka, eller hur? Saken är bara den att det är genialiskt om man tänker ett varv till. Varför? Jo, därför att byggnadsställningar i Västerås väldigt sällan är särskilt höga överhuvudtaget. Förstår nI? Nästan inga byggnader är jättehöga.

Ja, sedan var det förstås den där lilla oturliga saken, låt oss kalla det debaclet: Att just mitt företag i Västerås skulle stå för byggnadsställningar till bygget av stans största hotell. Om jag någonsin varit nära på att hacka tänder så var det när jag fick den informationen. Jag önskar att jag kunde säga för att det var kallt men det vore en lögn.

Så, med det sagt. Ja, jag hade några år inom byggnadsställningar i Västerås. En himla fin tid faktiskt. Det är liksom en epok i livet jag fortfarande kan fundera över ibland. Har ni någon sådan? Jag antar förstås att det inte är någon av er som arbetat med byggnadsställningar, kanske inte ens arbetat i Västerås? Men ni har era historier och jag lyssnar gärna på dem!

Dela era tankar och funderingar i kommentarsfältet. Det kan handla om byggnadsställningar, Västerås, Steam eller bara om mig. Ja, bortsett från att det får handla om precis alla andra ämnen också. Nästan i alla fall!

Ta hand om er 🙂