iPhone 12 Pro Max skal

Det finns en gåtfullhet som omger modern teknik som jag aldrig riktigt får rätsida på. Jag ska förklara vad jag menar. Mitt intresse för teknik och prylar är begränsad. Detta känner jag mig nöjd med. Det är inte direkt något jag saknar. När någon säger skal till iPhone 12 Pro Max och frågar om jag kan köpa ett sådant tänker jag: Ja, detta vet jag ju inget om och det är verkligen helt OK. Däremot har jag en slags nyfikenhet gentemot dessa produkter. Det ska jag inte sticka under stolen med. När jag ombads, av min äldsta dotter, att skaffa just ett skal till iPhone 12 Pro Max blev jag förskräckt och nyfiken samtidigt.

Det är inte heller så att jag är så himla gammal. Jag har nyss fyllt 49 år. Det måste väl ändå klassas som relativt ungt fortfarande? Jag menar, mobiltelefoner och sånt har ju funnits i min närhet i en väldig massa år. Kanske inte iPhone 12 Pro Max eller skal till sådana men ändå. Jag kan ändå tycka att jag borde veta vad det är i större utsträckning än jag gör.

Hur som helst så var jag tvungen att valsa ner till en butik för att hitta just detta – skal till iPhone 12 Pro Max – och samtidigt göra mig själv till åtlöje på grund av min utbredda okunskap. Det skulle bli intressant. Väldigt intressant till och med.

Det skulle visa sig att jakten på skal till iPhone 12 Pro Max var mindre dramatisk än den behövde bli. Jag förstod ingenting av vad de sa i butiken. Alltså bokstavligen, det var som att de talade ett annat språk till mig. Jag lämnade utan att ha köpt något skal till iPhone 12 Pro Max. Det fanns inte en chans att jag skulle chansa, så att säga.

Istället gick jag hem till dottern igen. Jag väntade till hon hade vaknat och sedan tog vi upp hennes skallösa iPhone 12 Pro Max och beställde ett skal online. Sådär löser man problem om man är en problemlösare år 2022. Eller hur? Det tog 2 dagar och sedan hade hon ett nytt skal till sin iPhone 12 Pro Max i sin hand. Detta lagom till att hon blev frisk dessutom.