Black Week – Fortsättningen

Jag hann inte komma så långt sist så jag tänkte att jag skulle ta vid där vi slutade. För er som missade förra inlägget så handlade det om Black Week. Årets bästa vecka då jag alltid brukar göra en lång rad kap och känna mig nöjd med mig själv. Jag gör alla inköp under en vecka och sedan slipper jag tänka på det under hela året.

I förra inlägget om Black Week började jag skriva lite om saker jag planerade att köpa. Jag ska nu göra precis likadant. Här är mina planer för inköp under Black Week 2021:

Mobilskal

Det är faktiskt dags nu. Om inte för min egen och min mobiltelefons skull så för alla människor runt omkring. Alla som tvingas höra mitt gnäll om hur jag tappar luren hela tiden. Hur den spricker och behöver lagas p.g.a dess nuvarande skitdåliga skal. Nej, denna Black Week blir detta ett av mina första inköp. Jag ska skaffa ett i en färg jag gillar dessutom. Det vore ju roligt att inte ha lila som omväxling.

Hörlurar

Varför inte ha bästa möjliga ljud när man lyssnar på musik 6 timmar om dagen? Jag är en av de få som har ett arbete som tillåter ljud i öronen utan att man blir distraherad. Det är jag glad för. Under Black Week kommer jag se till att dessa ljud blir ännu bättre. Då ska jag nämligen investera i nya hörlurar. Jag har tittat på olika modeller och det verkar som att de flesta kommer till rabatterade priser under Black Week. Detta gläder mig förstås eftersom min sparsamhet hindrar mig från att köpa något för fullpris. Med rabatterna som finns under Black Week bör jag absolut kunna hitta något som matchar mig, mina öron och min plånbok. Eller hur?

Flerpack mobilladdare

Nu får det vara nog. Jag tappar bort och råkar göra sönder laddare hela tiden. Någon gång blir de kvar på jobbet och jag kan då inte ladda på hela eftermiddagen och natten hemma. Black Week 2021 blir stora mobilladdarveckan. Då ska jag nämligen investera i ett multipack. Ni vet, en sådan lösning som passar för oss som jämt slarvar med saker. Har ni några tips på var jag kan hitta detta under Black Week? Jag har en Samsung-telefon. 

Berätta gärna vad ni ska köpa under Black Week! Jag vill höra allt och hoppas kunna få lite inspiration!