Mikaelas viktminskning på 6 månader med worldofshape.com

“Jag började med Hälsoutmaningen i augusti 2015, sen fick jag ha ett uppehåll på ca 3 månader pga skada då kunde jag bara träna lite grann. Cyklade ibland. 
Fortsatte med fitnessfighten i januari och sedan kickstart. Dock inte fullt ut, utan det blev 3-4 pass i veckan. 
Nu har jag börjat med mix – shape och hoppas bli av med de sista få kilona innan sommaren. 

 

När jag började vägde jag 69 kg, idag väger jag 60 kg. 
Midjemåttet va: 82 cm, idag 71 cm. 
Över magen: 98 cm , idag 81 cm. 

Vi på worldofshape.com blir så otroligt stolta och glada när våra deltagare skickar in resultat på sig själva till oss och deras inspirerande historier. Detta är skälet till att vi finns och vill hjälpa så många som möjligt som aldrig riktigt klarar att hålla en hälsosam livsstil eller påbörja en sådan.

worldofshape fitnessfighten

Hälsoutmaningen i Augusti skillnad på 30 dagar

 

worldofshape augusti mars

Förändring från Augusti till Mars

 

Tack worldofshape.com för ett toppenupplägg av kost och träning. Har varit i en svacka kostmässigt ett tag men jag har lärt mig så mycket när det gäller både kost och träning”

 

Missa inte att ta del av våra erbjudanden och möjligheten till att komma i ditt livs form innan sommaren är här i Sverige igen. Klicka på länken här nedan så har du möjlighet att komma igång med worldofshape.com!

 

 

Leave a reply

 

Graviditet, kost och träning

Idag fyller min lilla son ett år och det tänker jag fira med att skriva ett inlägg om kost och träning som gravid.När jag förstod jag var gravid i slutet av 2012 var det aldrig[...]

Hur blir man en löpare?

En gång i tiden kunde jag inte springa (snarare jogga eller eventuellt lunka) mer än 200 meter i taget. Idag kommer jag i alla fall minst den tiodubbla distansen, vilket i sig är e[...]