Regler för myworldofshape.se

myworldofshape.se är en webbplats som ägs, utvecklas och förvaltas av worldofshape.com / Fitnessfighten AB. Webbplatsen är en blogg och bygger på WordPress (wordpress.com). Webbplatsen utgörs i huvudsak av bloggar där skribenter som är anställda av worldofshape.com / Fitnessfighten AB samt kunder som har fått i uppdrag av worldofshape.com att skriva om sina upplevelser av tränings och kostprogrammen som tillhandahålls av Fitnessfighten AB.

Webbplatsen syfte är till för att ge våra nya som gamla kunder möjligheten att uppleva det andra upplever när de tränar enligt våra program coh för att skapa möjlighet till ett community.

Samtliga inlägg som skrivs på bloggen modereras till den grad att innehållet inte påverkas på något sätt för att vinkla eller ge sken av något som aldrig har inträffat.

De regler som gäller på myworldofshape.se är de som är skapade av Data inspektionen och ni kan läsa mer om detta här: http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/publicering-pa-internet/

Ingen får utsätta någon för kränkande eller onödiga kommentarer. Kränkande kommentarer kommer att anmälas.

All aktivitet på hemsidan loggas och därmed kan vi anmäla personer som utsätter våra bloggare för “nätmobbning” eller annan aktivitet som är straffbar enligt Svensk lag.

All information som hämtas och lagras används i enlighet med PUL.

Kontakta oss eller om du har några frågor.
Du får mer än gärna maila oss och komma i kontakt när det gäller innehållet i bloggen eller om du är intresserad av att börja blogga.
Maila in till blog@worldofshape.se så kontaktar vi dig så snart vi kan.
Generella frågor om myworldofshape.se, till exempel sådana som rör utvecklingen och förvaltningen av webbplatsen, besvaras av worldofshape.com. Om du misstänker att en handling eller ett beteende står i strid med webbplatsen regler är vi mycket tacksamma om du hör av dig till oss och berättar om det.

Fitnessfighten AB
Box 121
177 23 Järfälla

 

Mvh
Team World of shape