Hallå från sjukstugan!

Det har varit lite aktivitet från mitt håll och tyvärr så har det varit pga. sjukdom. Dottern blev riktigt tussig i vad vi misstänker var antingen  influensa eller RS-virus och så snart hon var feberfri så bröt det ut på riktigt för mig också med feber, hosta och ömma bihålor. Så det har inte blivit någon mer träning.
Det känns så klart jättetråkigt att inte kunna börja riktigt, men det är vad det är… Det är ju viktigare att kurera sig och så blev det!

Aptiten har under dessa dagar varit väldigt skiftande, ibland har jag knappt fått i mig någon mat alls, men jag har försökt i den mån det går.

Eftersom det idag har gått 10 dagar så ställde jag mig på vågen samt mätte mig ändå. Och visst har jag fått resultat även utan träning!
– 3,2 kilo visar vågen!!! JIPPII måste jag säga.
– 5 cm i midjemått
– Totalt 26 cm över kroppen (midja, stuss, lår, armar, byst och under byst).

Jag måste säga att det var väldigt förvånande med så bra resultat utan att gått helhjärtat in i varken kost eller träning. Nu har jag fortfarande kvar lite sviter från förkylningen med finnsnuva och lite halsont. Men det verkar som att det minskar för varje dag som går så snart ska jag nog kunna kliva på träningen också!

FullSizeRender 3
Dagens frukost!

I väntan på att kunna komma igång så tänkte jag fråga er som läser vad ni vill läsa om under min tid här? 

Leave a reply