Intervju med Nadja Westerlund Fitnessfighten deltagare januari 2016

Jag gick upp 30 kilo under graviditeten. De 20 första försvann på en gång när jag började röra på mig men de sista 10 ville inte försvinna även fast jag körde hockey 4-5 gånger i veckan.

Nadja Westerlund Fitnessfighten deltagare jan 2016

1Hur såg ditt liv ut innan du kom i kontakt med Fitnessfighten Revival?

“Jag har idrottat hela mitt liv och testat de flesta sporter men ishockey har jag spelat sen jag var 6 år och gör fortfarande, fyller 28 i år. Jag fick ta ett uppehåll från februari 2015 då jag väntade barn.
27 september 2015 föddes min första son Rasmus efter ett kejsarsnitt. Jag var så inställd på att börja spela ishockey igen och det så snabbt som möjligt. Sagt och gjort så var jag på is igen 3 veckor efter att Rasmus föddes.
Jag gick upp 30 kilo under graviditeten. De 20 första försvann på en gång när jag började röra på mig men de sista 10 ville inte försvinna även fast jag körde hockey 4-5 gånger i veckan.
Jag hade egentligen ingen brådska att bli av med de sista 10 kilona men det är nämligen så att mitt lag spelar i div.1 och vi har som mål att ta oss till kvalet upp till högsta divisionen i Sverige (riksserien). Vi börjar närma oss kvalet och jag vill då vara i den bästa formen jag kan vara. Jag vill kunna bidra med mitt bästa och vara på topp. Kände under matcherna att jag inte var så bra som jag varit tidigare säsonger, kände att jag hade mer att ge.
Det var därför jag valde att köra Fitnessfighten Revival. Jag ville bli lättare, smidigare men samtidigt mer tränad så att jag kan prestera i ett kommande kval.”

2. Hur förändrades ditt problem som du kämpade med innan?

“Sista matcherna och träningar jag körde nu i slutet på Januari har gått och känts så himla bra. Jag har känt mig mycket lättare. Har orkat åka mer och snabbare.
Istället för att vara bland dom sista på idioten så är jag nu i toppen, haha. Orkar så mycket mer och som sagt känner mig smidigare.”

3. Hur har World of Shape och Fitnessfighten Revival hjälpt?

“Just när det gällde mitt problem så har det hjälpt att jag har gått ner 8kg samt minskat i midjemått. Jag känner mig starkare och smidigare.
Jag känner även att jag fått bättre koll på maten igen. Under graviditeten blev det lätt att jag åt väldigt mycket, inte direkt onyttigt men väldigt stora portioner. Åt även fast jag var mätt.
Jag har som sagt fått koll på vad jag ska äta, vilka mängder och fått igång hela tankesättet igen med att äta 5-6 mål om dagen.”

Nadja Westerlund

4. Hur ser ditt liv ut nu?

“Jag mår väldigt mycket bättre. Jag är mer nöjd över hur jag ser ut efter graviditeten, mitt självförtroende har ökat. Jag mår mycket bättre då det går bättre i ishockeyn. Jag känner mig stark och känner att jag kan prestera bättre än vad jag gjorde innan Fitnessfighten. Jag känner att jag inte sviker mitt lag utan att jag kan bidra på isen och stötta mitt lag.
Jag tycker att jag har fått den extra boosten som jag önskade.”

>>>Nästa start i Fitnessfighten är den 2:a maj. Läs mer här!<<<

Nadjas resultat på 30 dagar:
Vikt: -8 kg Midja: -17 cm Puls: -8 slag per minut.
Nadja Westerlunds resultat med Fitnessfighten

 

Leave a reply