Intervju med Erika som gick ner 7 kg med Fitnessfighten

Erika Palmqvist“Knappt fem månader innan Fitnessfighten Revival drog igång födde jag mitt andra barn. Jag var peppad långt innan den startade, och fick startavgiften i julklapp.
Med två små barn har det inte varit det enklaste att fokusera på sig själv, så min kost och träning har kommit efter.
Jag har alltid varit mer eller mindre överviktig, det kan nog ha att göra med mitt sötsug och att jag älskar att äta.
Innan jag hittade World of Shape har jag provat olika dieter, men ingen som jag skulle kunna hålla livet ut.
Det här var tredje gången jag var med i Fitnessfighten, så jag visste precis vad som väntade med sötsug och träningsvärk.

Det har gått väldigt bra, eftersom jag visste redan innan hur det skulle kännas. Ja, från början var det jobbigt när folk runt omkring åt godis, chips, kakor, tårta, drack dricka osv, men eftersom jag aldrig blivit hungrig under dessa dagar, och blodsockret håller en jämn nivå så har det suget aldrig tagit över.
När jag dag 10 vägde och mätte mig hade både siffran på vågen och måttbandet minskat en hel del, och jag tänkte då att “nu avtar det”, men även de resterande 20 dagarna flöt på och jag gjorde mig av med centimeter efter centimeter.

Nu längtar jag till gymmet varje dag, det är roligt att träna!
De första dagarna stod jag mest i köket hela dagarna, men nu har jag fått in en bra rutin på att väga maten och att planera dagens/veckans mat bättre.

Jag har under dessa 30 dagar inte bara blivit mindre i omkrets, jag har även fått ett jämnare (mycket bättre) humör, aldrig varit hungrig, lärt mig en hel del, imponerat på mig själv, fått mer ork till att leka med barnen, förändrat mitt tänk om “när har jag tid att träna” till “när kan jag skapa tid till att träna?”. Dessutom känner jag inte längre något behov av socker eller andra onyttiga saker.

Jag har ett helt annat tänk när det gäller att “unna sig”. Nu vill jag inte unna mig något man stoppar i sig, det blir i stället kanske ett nytt klädesplagg eller en upplevelse.
Jag har fortfarande en bit kvar tills jag är “normalviktig”, men dit kommer jag i år!

Jag har inte tappat ett enda gram eller millimeter, jag har kämpat bort varenda en.

Hela min WoS-resa, resultat och hur det går för mig i fortsättningen finns på min blogg ereeka.se

Erika “Ereeka” Palmqvist”

Resultat med Fitnessfighten:
Vikt: -7 kg Midja: -24 cm Puls: -26 slag per minut.

Erika Palmqvist resultat med Fitnessfihten
 

Vilken viktminskningstyp är du?

Det finns inte en lösning, “one-size-fits-all”, för att gå ner i vikt eftersom vi är alla olika. Därför är det viktigt att du vet din viktminskningstyp.

>>>Klicka här och svara på några frågor i vår viktminskningsanalys och få reda på din vikminskningstyp direkt<<<

Leave a reply