Intervju med Anna Vingrahn som blev av med sockerberoendet


Hur Anna blev av med sockerberoendet med en unik metod!


Anna Vingrahn“Jag fick barn i april 2015 och skaffade mig ett sånt fruktansvärt sockerberoende under graviditeten som bara blev värre efter förlossningen. Detta medförde givetvis också en kraftig viktökning. Och det blev ju inte bättre av att jag satt still väldigt mycket pga amning och begränsad rörlighet pga kejsarsnitt.

Att leva med sockerberoende påverkade mycket i mitt liv. Övervikt, utseendet, trötthet, humör, psykisk ohälsa, depression, missnöjdhet, orkeslöshet, ångest. Så när jag såg chansen att gå med i World of Shape så såg jag möjligheten att bli av med både sockerberoendet och en del av övervikten!

Mitt största mål med denna utmaningen var att bli av med sockerberoendet. Att känna mig mätt och inte sötsugen. Att få i mig näringsriktig mat och att komma igång med träningen efter graviditeten. Allt detta har jag fått hjälp med av World of Shape.

Jag mår bättre, jag har hamnat “rätt” när det kommer till måltider. Jag är gladare och piggare. Ingen huvudvärk eller orkeslöshet. Jag klarar nätterna bättre med bäbisen.”

>>>Nästa start i Fitnessfighten är den 2:a maj. Läs mer här!<<<

Resultat på 30 dagar:
Vikt: -5,0 kg Midja: -12 cm Puls: -3 slag

Anna Vingrah resultat med World of Shape

Leave a reply