Intervju med Fitnessfighten deltagare Jenny Vidlund

Innan jag var med i Fitnessfighten så hade jag mycket ont i min rygg

Jenny Vidlund Fitnessfighten deltagareHur såg ditt liv ut innan du kom i kontakt med Fitnessfighten Revival?

“Innan jag var med i Fitnessfighten så hade jag mycket ont i min rygg. Trött och orkeslös. Tänkte mycket på träning men kom aldrig till skott att börja träna. Behövde träna för min rygg skulle bli starkare och lindra mina problem. Familjelivet gjorde att jag inte prioriterade mig själv. Så min träning blev aldrig av. Jag sköt den hela tiden framför mig.”

Hur har World of Shape och Fitnessfighten Revival hjälpt?

“Med tävlingen så kunde jag inte fuska. Jag var tvungen att träna att tänka på mig själv och ju fler dagar som gick ju bättre blev jag i ryggen. Nu går det flera dagar i mellan jag känner av mina gamla problem. Nu är träningen mer en del i familjen. Barnen är med i träningen ibland och de accepterar att jag tränar. Mitt humör och mående har blivit mycket mer stabilt. Jag känner mig gladare och starkare nu. Stress påverkar mig inte lika mycket längre.”

Hur ser ditt liv ut nu?

“Jag är gladare starkare och mår mycket bättre. Tänker lite mer på mig själv och att min träning är viktig för att jag ska må bra! Att jag kommer fortsätta träna så det ännu tydligare kommer bli en del av mig.”

Jennys resultat på 30 dagar.
Vikt: -5.6 kg Midja: -16 cm  Puls: -18 slag per minut.
Jenny Vidlund Fitnessfighten resultat

Vilken viktminskningstyp är du?

Det finns inte en lösning, “one-size-fits-all”, för att gå ner i vikt eftersom vi är alla olika. Därför är det viktigt att du vet din viktminskningstyp.

>>>Klicka här och svara på några frågor i vår viktminskningsanalys och få reda på din vikminskningstyp direkt<<<

Leave a reply

 

Fredag, en glädjens dag!

Hej alla fredagsmänniskor! Visst är väl fredagar fantastiskt bra va?! :DJag kan erkänna att fredagar är min absoluta favoritdag. Men inte av den anledningen att det blir helg, [...]

Situps i soffan!

Haha, nästan så har det fått vara idag! Syskonen kom ner sent igår kväll, och idag har vi spenderat hela dagen på det stora gula huset, Gekås! Så träningen blev väl en hel dags pro[...]