Inspirerad till nya rutiner

Jag läste Henriettas inlägg om morgonrutiner och blev så himla inspirerad. Här är länken till hennes inlägg! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, och har därför tyvärr inte så bra morgonrutiner.

Nu blev jag dock väldigt sugen på att börja dagen med ett mellanmål, träning och sen en ordentlig frukost. Jag tycker träningen är rolig men precis som Henrietta säger så är det lätt att bortprioritera den av olika orsaker. Jag skulle må bra av att få dagens träningspass avklarat direkt på morgonen, och frukosten blir ju så mycket godare om man tränat innan.

Jag ska göra ett försök med dessa morgonrutiner, så ska jag rapportera hur det gått om några dagar. Ska testa i alla fall och se om jag lyckas få in några rutiner på morgonen och hur det går att träna på morgonen istället för kvällen.

 

Min lilla gris tog min plats för en tupplur just när jag skulle träna!

Alma

Jag älskar förresten att det blivit så ljust på kvällarna! Hoppas nu värmen kommer snart också.

 

Ha en fortsatt fin vecka!

Mimmi

Leave a reply

 

Åter från båtsemestern

Jag och sambon har varit iväg på en härlig båtresa under några dagar. Det blev några dagar med vila från träningen och med mindre nyttig mat. Därför var jag lite orolig när jag sku[...]

Tidstjuvar

Hur gör du för att få tiden att räcka till? Och hur gör du för att hinna göra det du helst vill och kanske samtidigt slippa göra det du inte vill göra? Om det nu är så att du kan s[...]