Anneli Tolonen Intervju

“Jag hade försökt lite med LCHF under hösten, det gick inte så bra.”

Anneli TolonenAnneli Tolononen var med i Fitnessfighten Revival i januari 2016. Så här säger hon om sin upplevelse och sina resultat.

1. Hur såg ditt liv ut innan du kom i kontakt med Fitnessfighten Revival?

Jag hade försökt lite med LCHF under hösten, det gick inte så bra. Skulle precis börja på viktväktarna när jag såg detta program och tänkte varför inte, det är värt ett försök för att komma igång med både kost och träning. Jag var med i ett liknande program för ca 5 år sen, körde i 12 veckor med bra kost och träning, tyvärr så gick jag tillbaka till gamla vanor.

2. Hur förändrades ditt problem som du kämpade med innan?

Jag var väldigt trött och hade alla möjliga ursäkter för att inte träna. Nu är det stor skillnad har börjat med både tabata och cirkelpass, även lite styrketräning.

3. Hur har World of Shape och Fitnessfighten Revival hjälpt?

Att man får hjälp med kosten, som ofta är ett stort problem, får bra träningstips och dessa kan man göra hemma om man inte vill gå på gym.

4. Hur ser ditt liv ut nu?

Ser till att jag äter bra kost och mellanmål, på så sätt blir jag inte sugen på en massa skräp. Träning har blivit kul (även om jag har träningsvärk). Nu ska jag göra allt för att det ska fungera den här gången.

Resultat på 30 dagar:

Vikt: -4.2 kg

Midja: -9.5 cm

Puls: -8 slag per minut.

Anneli Tolonen Resultat

Vilken viktminskningstyp är du?

Det finns inte en lösning, “one-size-fits-all”, för att gå ner i vikt eftersom vi är alla olika. Därför är det viktigt att du vet din viktminskningstyp.

>>>Klicka här och svara på några frågor i vår viktminskningsanalys och få reda på din vikminskningstyp direkt<<<

 

Leave a reply

 

12 cm...

har det minskats runt midjan under dom första 30 dagarna :) vikten har dock inte rört sig lika mycket, 3,5 kg.Har tyvärr fuskat med lite gott vid några tillfällen (inte många, [...]

Just shoot me

Jag tänker inte på något sätt skapa en glamorös bild av detta, för det är inte glamoröst. Det är heller inte enkelt, det är skitsvårt vissa tillfällen. Det har inte varit något blo[...]

Kroppen pigg som en lärka!

Godmorgon alla goa träningsmänniskor(innerst inne har vi alla en träningsmänniska, gäller bara att hitta den ;) )!Hjärnan hade gärna legat kvar i sängen någon timme på denna hä[...]